您所在位置 :  网站首页 >> 学院概况 >> 师资队伍 >> 正文

刘维树

发布时间:2016-11-09

说明: G:\文档\2013.08.31 High Land\IMG_3532.JPG

出生日期:198812

教育背景:

20107  华东理工大学  商学院  管理学学士学位

20169  上海交通大学  安泰经济与管理学院 管理学博士学位

其中2012.9-2013.9国家公派至英国曼彻斯特大学商学院联合培养

研究兴趣:科技文本挖掘、科技政策、创新管理、知识管理、科学计量学

论文发表:

Journal of the Association for Information Science and Technology (JASIST), Journal of Informetrics, Technological Forecasting and Social Change, Scientometrics, Learned Publishing等国际SSCI/SCI期刊发表/录用论文十余篇。

荣誉奖励:

研究生阶段曾获国家公派留学基金、博士研究生国家奖学金、上海市优秀毕业生、顾国华博士研究生奖学金、金龙鱼优博奖学金、国睿奖学金等。

邮箱:Weishuliu@zufe.edu.cn

Education

Bachelor, Business School, East China University of Science and Technology (July 2010)

Ph.D., Antai College of Economics and Management, Shanghai Jiao Tong University (September 2016)

Academic visitor, Manchester Institute of Innovation Research (MIoIR), Manchester Business School, The University of Manchester (September 2012-September 2013)

Research interests:

Text mining, science and technology policy, knowledge management, scientometrics

Publication:

Over 10 papers have been published/accepted in international SSCI/SCI journals such as Journal of the Association for Information Science and Technology (JASIST), Journal of Informetrics, Technological Forecasting and Social Change, Scientometrics, Learned Publishing.

Email: weishuliu@zufe.edu.cn